oplichting rioolontstopping


Gemeente waarschuwt voor Afvoercheck - De weblog van Helmond.
Gezien de reacties hiervoor is deze werkwijze een beetje doortrapt. Ik ben voor de bijl gegaan maar heb mij gelukkig geen moment bedacht en heb het originele aanmeldformulier teruggevraagd. Dit heb ik met een lach subiet vernietigd! Peter kwam later nog langs voor een tweede poging maar heb vriendelijk bedankt!
Oplichters doen zich voor als Gerritsma Rioolservice - Gerritsma Rioolservice uit Breda.
OPLICHTERS DOEN ZICH VOOR ALS GERRITSMA RIOOLSERVICE. Helaas is Gerritsma Rioolservice slachtoffer geworden van naamsmisbruik. Misleidende loodgieters die met advertenties bovenaan staan in Google misbruiken regelmatig onze naam en doen zich voor als Gerritsma Rioolservice om vervolgens mensen op te lichten door enorme bedragen te vragen voor loodgieters werkzaamheden die slecht of helemaal niet zijn uitgevoerd.
Ik ben opgelicht politie.nl.
Bent u - als burger of bedrijf - slachtoffer geworden van fraude of oplichting? Kijk in de lijst hieronder om te bepalen van welke fraudevorm u slachtoffer bent geworden. Hier ziet u ook hoe u het beste aangifte kunt doen.
Waarschuwing: pas op voor veel te dure rioolbedrijven De Peel ed.nl. Weer. TV-Gids. Digitale Krant Digitale Krant. Adverteren. Webwinkel. Klantenservice. Werk. Achter de Schermen. Familieberichten. Extra. Eindhovens Dagblad logo. Eindhovens Dagblad logo.
Medewerker van COR Coppelmans uit Nuenen aan het werk in Eindhoven. Voorbeeld van een erkend bedrijf dat een overeenkomst heeft met gemeenten. Jean Pierre Reijnen/DCI Media. Waarschuwing: pas op voor veel te dure rioolbedrijven. DEURNE- De gemeenten Deurne en Helmond adviseren om niet met bepaalde rioolontstoppingsbedrijven in zee te gaan die prominent op Google staan.
Klacht over 24/7 RioolDienst? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Klacht van Groene Weide op 02 juni 2022 over 24/7 RioolDienst in de categorie Klusbedrijven. Op 13 mei 2022 is deze onstoppingsdienst geweest om ons riool door te spuiten i.v.m. Van tevoren was hier een vaste prijs voor afgesproken met 3 maanden garantie. Echter duurde het best lang omdat er herhaaldeijk gewisseld moest. beoordeling oplossing: 2.0. Reageer als bedrijf Gelezen 323. niet verholpen verkeerde diagnose. Klacht van Priscilla Van Reenen op 31 januari 2022 over 24/7 RioolDienst in de categorie Klusbedrijven. eerst spriraal door gevoerdt zonder bochten gewoon rechtstreeks ons 1180euro late betalen en binne een uur na dat jullie zijn vertrokken zijn nog steeds het probleem na 2 dagen komen jullie terug om te kijken wordt er gezecht dat. Reageer als bedrijf Gelezen 337. Is al gedaan. Klacht van PlantageLeiden op 29 januari 2022 over 24/7 RioolDienst in de categorie Klusbedrijven. Pm Lees meer. beoordeling oplossing: 1.0. Reageer als bedrijf Gelezen 170. zeer slechte afwerking na ontstoppen wastafel én een exorbitant hoge rekening.
Rioolservice Bergen op Zoom - Riool problemen oplossenRioolservice Bergen op Zoom Specialist in het oplossen van rioolproblemen. Rioolservice Bergen op Zoom - Riool problemen oplossen.
15:51: 07 Sep 19. Beste Rioolservice nog bedankt jullie monteur Jordy verdien een pluim echt een harde werker hij hoorde dat we warren op gelicht door rss de loodgieters met een toren hoge rekening hij zei netjes waar woon u dan Meneer ik gaf aan in Breda hij zei ik los het in 1 uur op 100 ik dacht je maak een geintje en het regende exstreem erg die dag hij zei ik kijk even in me planning en gaf me straat door hij zei binnen 30 minuten kon hij komen nou die afspraak gemaakt en Jordy kwam netjes voor gesteld en hij luisterde eerst naar ons verhaal dat we Warren op gelicht door RSS dat 085 nummer zei Jordy levens gevaarlijk Maar verhaal kort houden dirnjongen zou ik aan al me vrienden aan raden en vooral de monteur Jordy echt klasse van die jongen we Warren super blij met jullie collega en hij kreeg een fooitje voor de moeite bedankt Jordy Hij weet wat hij doet hij kijkt en pakt het netjes aan Namens Frans.
Rioolprobleem Kwijt in Helmond De Telefoongids.
Rioolprobleem Kwijt in Helmond. Wesselmanlaan 35, 5707HB, Helmond. 8.9 10 5. Gemiddelde uit 422 beoordelingen. 422 Review s. 085-0187087 Toon nummer. KvK-gegevens Bloemetje sturen. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Check in 1 minuut of jouw. bedrijf online goed vindbaar is.
Michel Doorn Rioolservice BV Reviews.
Klacht van de verstopte afvoer is verholpen met de kanttekening dat ik hoop dat dit geen terugkerend probleem zal worden. Zo ja, dan zal met nader onderzoek met een camera in de standleiding moeten blijken of er grotere problemen zijn.
Rions - Home.
Pompgemalen en installaties. maak direct gebruik van onze 24 uurs calamiteitendienst.: Bel mij terug. vanaf € 90,-, meer info Ontstoppingsdienst. info at rions dot nl. btw NL: 813060072.B.01. Slagmolen 2, 6229 PP Maastricht. Postbus 4231,6202, WB Maastricht. Pompgemalen en installaties.
Rioolontstopping - gemeente Rozendaal.
Organisatie en bestuur. Rioolontstopping is het vrijmaken van het gemeentelijk riool, wanneer er een verstopping is opgetreden. De gemeente heeft de taak om ervoor te zorgen dat een verstopping van het riool op gemeentegrond snel en zonder kosten voor de gebruikers wordt verholpen. De scheidslijn tussen gemeente- en prive-grond is genoteerd in de rioolinlaatstaat van het huis. Deze staat behoort in het bezit te zijn van de huiseigenaar. De gemeente is alleen verantwoordelijk voor een verstopping van het riool op gemeentelijk terrein. Iedereen kan de gemeente verzoeken het riool te ontstoppen indien het riool op gemeentegrond verstopt is. De gemeente schakelt een bedrijf in om de verstopping te verhelpen.Als het riool op prive-grond verstopt is dient de eigenaar zelf voor ontstopping te zorgen of daarvoor een ontstoppingsbedrijf in te schakelen.
Pas op voor oplichting rioleringsbedrijven Huurders Netwerk Mitros.
Pas op voor oplichting rioleringsbedrijven. door redouan jul 8, 2019 Algemeen Nieuws 0 Reacties. Bij problemen met uw riolering werkt Mitros samen met de RRS Riool Reinigings Service. Voor het maken van een afspraak kunnen huurders zelf contact opnemen met de RRS. Via Google kunnen huurders op een verkeerde website terecht komen, die zich onterecht voordoet als de RRS. Het betreft een bedrijf dat verschillende partijen inschakelt om voor veel geld verstoppingen bij mensen thuis te verhelpen. Helaas is dit ook enkele huurders van Mitros overkomen. We willen huurders daarom vragen hier extra alert op te zijn. Wilt u een afspraak maken met de Riool Reinigings Service? Ga dan naar RRS.nl of bel 0800 099 13 13. De afdeling Klantcontact van Mitros kan u ook telefonisch doorzetten naar een medewerker van de Riool Reinigings Service. U kunt monteurs van RRS herkennen aan het RRS-busje en de bedrijfskleding van RRS. Tevens heeft een monteur van RRS altijd een onderhoudspasje op zak waarmee hij zich kan legitimeren. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen, neem dan even contact op met ons kantoor of vul uw gegevens hieronder in. Nieuwsbrief januari 2019. Nieuwsbrief april 2019. Nieuwsbrief juli 2019.
Economie - De Limburger.
Grootste containerschip ter wereld komt naar Rotterdam. Economie Rechter: gemeente mag student niet uitsluiten van 800 euro energietoeslag. Streamingsucces en Nederlandse zenders maken reclamedip RTL goed. Ultimatum van spoorvakbonden: NS krijgt een week tijd, anders volgen acties. Economie Hoogleraar twijfelt aan toekomst euro: 'Nederland' kan beter zelf uitstappen. De Hypotheker: woningmarkt in impasse door oplopen hypotheekrente. Aanbod van nieuwbouwwoningen blijft flink achter. Geldzaken Modelcontract gezin naar 5000 euro per jaar: 'Veel' klanten wacht fors bijbetalen voor energie. Dit jaar G-E-E-N chocoladeletters van Tonys Chocolonely. Economie Fouten maken zonder dat meteen een hele wijk zonder stroom zit: Enexis leidt zelf monteurs op in speciaal gebouwde hal in Weert. Economie Plan voor woningen op bovenste drie verdiepingen voormalig V&D-pand in Maastricht. Saudi-Arabië vangt recordprijs voor levering olie aan landen in Azië. Chemieconcern Bayer profiteert van hoge prijzen voor bestrijdingsmiddelen. Stopzetten activiteiten in Rusland hakt in op winst van Adidas. Torenhoge inflatie: 'Huidige' betalingsproblemen zijn nog maar het begin. Economen ABN AMRO: prijsstijgingen breder en hardnekkiger. Turkse hyperinflatie trekt winst ING omlaag.

Contacteer ons

abonnement rioolontstopping
adriaans rioolontstopping
arja rioolontstopping
bos rioolontstopping
ontstopper
ontstopping
ontstoppingen
oplichting rioolontstopping
peter kuil rioolontstopping
prijzen riool ontstoppen
prijzen rioolontstopping